Help de slachtoffers in Marokko!

De inwoners in Centraal Marokko werden op zaterdagavond 8 september getroffen door een zware aardbeving (6,8 op de schaal van Richter). Hierbij zijn al meer dan 2.800 mensen omgekomen en honderden mensen gewond geraakt. Deze aantallen zullen de komende dagen alleen maar stijgen. 

Onze partnerorganisaties in Marokko werken hard om de bewoners in de getroffen gebieden zo goed mogelijk te helpen. Ze evalueren voortdurend wat de mensen het meest dringend nodig hebben, omdat de omstandigheden snel veranderen en ze de hulpverlening moeten aanpassen aan de beschikbare middelen.

Bid en geef voor Marokko!


Je kunt ook zelf je gift overmaken naar NL13 RABO 0114 2329 38 o.v.v. "Noodhulp Marokko".

Meer over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over OM


*Jouw gift gaat naar noodhulp en wederopbouw in Marokko. Wanneer er meer giften binnenkomen dan nodig is, dan wordt deze aan soortgelijke projecten besteed. 

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden