God bouwt Zijn kerk!

Amine: “We verlangen ernaar dat het Evangelie in elk dorp en elke stad in ons land wordt verspreid.” Maar werken voor God heeft een prijs. "De regering heeft besloten om het christendom in ons land uit te roeien," zegt Amine. "Maar wij geloven dat God Zijn kerk bouwt. Hij zit achter alles wat er gebeurt en wij blijven ons werk doen." 

In het hele land worden kerkdeuren vergrendeld, bijeenkomsten verboden en christenen gearresteerd. In zekere zin heeft deze druk de kerk teruggebracht naar haar wortels. Amine: "Voordat kerken gesloten werden, kwamen we samen in huizen. Nu komen we opnieuw op een natuurlijke en spontane manier bij elkaar." 

Meer over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over OM

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden