Wij zijn Jan-Peter en Lydia en zijn beiden gek op avontuur, reizen en andere culturen. Wij zijn geroepen om in het Caribisch gebied het Goede Nieuws in woord en daad te verspreiden.

Het evangelie brengen we individueel of in groepsverband. Dit doen we door middel van straatevangelisatie in achterstandswijken, winkelcentrums, havens, festivals en stranden. We hebben hierbij diverse doelgroepen. Denk hierbij aan toeristen, de lokale bevolking, verslaafden, drugsdealers, daklozen & prostituees. We delen niet alleen het evangelie, maar helpen juist ook in andere basisbehoeften, zoals eten, kleding of hygi├źneproducten.

We werken hierbij zoveel als mogelijk samen met lokale kerken en organisaties. Hierdoor krijgen we sneller ingangen met de bevolking en rusten we tegelijkertijd lokale personen toe met evangelisatie skills.

Bouw je mee? Door te zaaien stel je niet alleen ons in staat om het Evangelie te verspreiden in het Caribisch gebied maar je draagt zelf ook mee in de vruchten van deze bediening.

Meer over ons lezen? Ga naar sailingsalvation.org

Ons nieuws volgen? Facebook en Instagram.

Over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over Operatie Mobilisatie

┬ę 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden