Wij zijn Jan-Peter en Lydia en houden beide van (verre) reizen, ontdekking en andere culturen. Daarnaast heeft Jan-Peter een groot hart voor (straat) evangelisatie. Dit gaan we al reizend handen en voeten geven. Daarom gaan we voor een langere tijd rondreizen binnen het Caribisch gebied.

Rond juni 2023 vertrekken wij per vliegtuig naar de ABC-eilanden. We gaan op zoek naar een zeilboot, wat op termijn ons drijvende huis wordt. Het voordeel van een zeilboot is de flexibiliteit, de besparing van dure vluchten en accommodaties en je kunt makkelijker op onbereikte plekken komen.

Jan-Peter gaat evangeliseren op straat, strand, bij festivals en onder de zeilerswereld. Ook zullen we in samenwerking met de lokale kerken allerlei evangelisatie initiatieven ondernemen. Denk hierbij aan het geven van presentaties op scholen en verzorgingshuizen. En het trainen van de lokale kerk op het gebied van evangelisatie. 

Lydia gaat de organisatorische kant op zich nemen en werkt (voorlopig) parttime op afstand.

Via vlogs zullen wij jullie inspireren, mobiliseren en onderwijzen op het gebied van evangelisatie en het avontuur. Ook via social media kunnen jullie ons volgen op Facebook en Instagram.

Over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over Operatie Mobilisatie

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden