Ailani heeft het Goede Nieuws gehoord

Meer en meer lijken op Jezus. Dit doen de jong gelovigen in Laos onder andere door te dienen en er niks voor terug te verwachten. Tijdens de discipelschapstraining leren ze niet zomaar theorie uit de Bijbel, ze passen het ook gelijk toe.

Ze leren speciale vaardigheden zoals metaalbewerking en runnen een koffiebar om hun landgenoten te dienen in de liefde van Jezus. Na de training worden zij door het hele land uitgezonden om levende gemeenschappen van Jezus-volgers te stichten. Met resultaat!

Sinds vier jaar werkt Ailani bij OM in Laos. Ook zij heeft de training gevolgd en wordt nu klaargestoomd voor haar eerste uitzending. “Als ik alleen kijk naar wat ik kan, word ik bang. Maar God zegt dat alles mogelijk is, in Hem die mij kracht geeft.” Ailani heeft het Goede Nieuws gehoord en het geplante zaadje mocht groeien. Lees het hele verhaal van Ailani op onze website.

Help mee met een gift, zodat alle onbereikte mensen Jezus leren kennen als hun Redder en Hem gaan volgen.

Meer over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over OM

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden