Help mee aan het reddingswerk voor Turkije en Syrië

Reddingswerk en eerste hulp duurt langer dan alleen vandaag… Het team van OM-Turkije bevindt zich midden in het epicentrum van de aardbevingen van de afgelopen 24 uur, in en rondom de stad Gaziantep. Samen met het OM International Disaster Relief Team, lokale kerken en partners zoeken we mee naar overlevenden en bieden we eerste- en daarna langdurige hulp aan de getroffen mensen in de regio. Zij hebben jouw hulp nodig. Bid en help je mee? 

Lees verder op onze website


Je kunt ook zelf je gift overmaken naar NL13 RABO 0114 2329 38 o.v.v. Aardbeving Turkije en Syrië.Meer over Operatie Mobilisatie

Ruim drie miljard mensen hebben weinig tot geen kans ooit het goede nieuws van Jezus te horen. OM wil dat iedereen dit goede nieuws zal horen. We geloven dat dit haalbaar is als er voor iedereen een community van volgelingen van Jezus in de buurt is. Een community waar mensen kunnen horen over Jezus, kunnen zien en leren hoe je als volgeling van Hem kan leven en hoe je anderen over Hem vertelt. OM in Nederland werkt in alles wat we doen actief mee aan het tot stand brengen van deze communities; zowel direct als indirect.

Lees meer over OM*De gift gaat naar noodhulp en wederopbouw in Turkije en Syrië. Wanneer er meer giften binnenkomen dan nodig is, wordt dit aan andere noodhulp- en wederopbouwprojecten besteed.

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden