*TeenStreet

TeenStreet is een beweging van jongeren door jongeren. Een nieuwe generatie die van Jezus houdt en het geloof in Hem uitleeft. Over de hele wereld zijn er TeenStreet communities! Hier ontmoeten tieners elkaar, worden ze toegerust in hun persoonlijk geloof en delen ze hun eigen true story’s met elkaar. Ze delen wat hen inspireert om een echte discipel te zijn in de wereld om hen heen. 

Om dit alles te faciliteren, worden in Nederland tal van activiteiten georganiseerd. Denk aan TeenStreet Summer camp, TeenStreet Spring Break, TeenStreet in Mission of TeenStreet on Tour! 

Meer over Operatie Mobilisatie

Ruim drie miljard mensen hebben weinig tot geen kans ooit het goede nieuws van Jezus te horen. OM wil dat iedereen dit goede nieuws zal horen. We geloven dat dit haalbaar is als er voor iedereen een community van volgelingen van Jezus in de buurt is. Een community waar mensen kunnen horen over Jezus, kunnen zien en leren hoe je als volgeling van Hem kan leven en hoe je anderen over Hem vertelt. OM in Nederland werkt in alles wat we doen actief mee aan het tot stand brengen van deze communities; zowel direct als indirect.


Lees meer over OM

"Ik voelde een rilling door me heen gaan"

Mijn naam is Fleur van Dieren en ik ben 13 jaar oud. Ik heb me best wel een hele lange tijd heel onzeker gevoeld over het feit dat mijn oog er anders uitziet. 

Door al die onzekerheid ben ik God best wel verloren omdat ik dacht dat ik niet goed genoeg was en daardoor dacht ik ook dat ik niet goed genoeg was voor God. Door opmerkingen die gemaakt werden en nog steeds gemaakt worden denk ik dat ik er niet bij mag horen. Totdat ik uit werd genodigd bij TeenStreet.

Aan het begin had ik niet zoveel verwachtingen en dacht ik vooral, ja gezellig op kamp met vriendinnen. Totdat er op de 2de avond een dienst was wat heel veel voor mij veranderde. Ze hadden de zaal nagemaakt zoals de tuin van het Eden en ik liep daar doorheen. Er stond een groot kruis en ik begon te bidden zoals ik nog nooit gebeden had. Alles wat ik moest bidden kwam in me op en ik begon heel hard te huilen en ik stopte maar niet met huilen.

De allerlaatste avond was misschien nog wel het meest bijzonder. Het kruis kwam in het midden van een hele grote kring te staan en de spreker zei: “als je wil, kniel dan voor het kruis.” En ik voelde dat het goed was en ik knielde voor het kruis en ik begon weer te huilen. Ik voelde een rilling over me heen gaan en die was niet van de kou, maar God die de Heilige Geest in me legde. Ik hoorde Gods stem zeggen: Fleur, je bent goed genoeg. Daarom wil ik me laten dopen.

Lees hier meer True Stories

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden