3 miljard mensen

Wat een menigte! Het zijn gewone mensen zoals wij, alleen is er één groot verschil. Zij wachten nog op het horen van het goede nieuws van Jezus en hebben geen kerk of christen in hun omgeving.

Het delen van het Evangelie, in gebieden als Zuid-Azië, vereist veel moed en is een zaak van de lange adem. En wanneer iemand tot geloof komt betekent dat vaak een doorbraak in de hele gemeenschap.

Surya was één van die 3 miljard mensen die Jezus niet kende. Ze vertelt: “Ik groeide op in een hindoe stische familie. Mijn tante waarschuwde mij en mijn zusje voor christenen, we moesten uit hun buurt blijven. Jaren later nodigde iemand mij uit voor een kerkdienst. Daar besefte ik wat Jezus voor mij heeft gedaan, ik wilde niets liever dan Hem leren kennen.” Lees haar verhaal verder

Surya is één van de drie miljard redenen om te geven. Help je mee met een gift?

Meer over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over OM

Andere geefopties

Wil jij een ander project, persoon of doel ondersteunen met jouw gift? Door elke gift, hoe groot of klein ook, kunnen wij meer mensen vertellen over het goede nieuws van Jezus.

Klik hier voor de verschillende geefopties


© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden