‘Logos Hope is bij uitstek de internationale community waar ik mijn steentje kan bijdragen’

Marlies gaat werken op het OM-schip de Logos Hope. 

Vanaf augustus 2021 ga ik twee jaar van mijn leven beschikbaar stellen voor internationaal zendingswerk. Het bevrijdende evangelie heeft mij geraakt! Tijdens mijn studies in Litouwen en Engeland ontdekte ik mijn passie voor mensen afkomstig uit andere landen en culturen. Het internationale OM-schip Logos Hope is bij uitstek de internationale community waar ik mijn steentje kan bijdragen. De Logos Hope vaart van haven naar haven en deelt kennis, hulp en hoop. Het schip bereikt maar liefst 1 miljoen mensen per jaar!

DIt werk kan ik natuurlijk niet alleen realiseren. Help jij mee?

Wie ben ik?

Ik ben Marlies en hoop de komende twee jaar te werken voor Operatie Mobilisatie. Eerst ga ik naar Pretoria, Zuid-Afrika, waar ik een Mission Discipleship Training (MDT) zal volgen. Om vervolgens voor anderhalf jaar naar de Logos Hope te vertrekken. Ik hoop mijn talenten en werkervaring op het gebied van fotografie, journalistiek en theater te gebruiken in dit werk en zo in contact te komen met prachtige mensen op deze wereld. Ik geloof dat iedereen geliefd is en ik wil er zijn voor de mensen die op mijn pad komen. Eén ontmoeting kan levensveranderend zijn. 

Wat doe ik?

Tijdens de discipelschapstraining ga ik leren over wat het voor mij persoonlijk betekent om volgeling van Jezus te zijn en ontdek ik welke manieren er zijn om dat uit te dragen. De kennis die ik bij het MDT in Afrika op doe neem ik mee naar het schip, waar ik anderhalf jaar ga werken. Ik ga naar het OM-schip Logos Hope om samen met 450 mensen afkomstig van meer dan 60 nationaliteiten liefde door te geven en praktische hulp te bieden aan mensen die in lastig te bereiken gebieden wonen! Voorbeelden hiervan zijn het ondersteunen van bouwprojecten in ontwikkelingslanden, het bieden van medische hulp, voorlichting geven met AIDS-programma’s of het doneren van waterfilters, brillen en boeken! 

Over de Logos Hope

Sinds 1970 hebben de schepen van OM (voorheen Logos, Doulos en Logos II) al 500 havens aangedaan in meer dan 150 landen. De schepen zijn twee tot vier weken in elke haven om het goede nieuws van Jezus te brengen aan hen die weinig tot geen kans hebben over Jezus te horen. Jaarlijks komen er gemiddeld één miljoen bezoekers aan boord!

Lees meer over de Logos Hope


Over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over Operatie Mobilisatie

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden