Geestelijke vorming

Jan de Ouden werkt sinds 1987 bij Operatie Mobilisatie 

Momenteel ben ik voornamelijk werkzaam bij OM Internationaal met als speerpunt Geestelijke vorming door middel van spreken, trainen, mobiliseren, mentoring en coaching. 

Bij OM Nederland maak ik deel uit van het team Mobilisatie, voornamelijk als spreker en het onderhouden van contacten met gemeenten en kerken. Ik sta vrijwel iedere zondag op de preekstoel, zowel in binnenland als in buitenland.

Wie is Jan?

Ik ben getrouwd met Martha. Samen hebben we vier kinderen en zes kleinkinderen. Ik kom oorspronkelijk uit het Sociaal Maatschappelijk Werk en heb later mijn MA graad in theologie, leiderschap en management behaald.

Volg het werk van Jan

Volg mijn werk via Facebook of mijn Blogspot.

Over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over Operatie Mobilisatie

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden