Breng licht in de duisternis!

Het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet in haar macht gekregen. Johannes 1:5

Bij Italië denk je waarschijnlijk vooral aan ‘la dolce vita’: mooie muziek, heerlijk eten, kunst. De geestelijke nood in het land is echter groot. Ondanks het grote aantal katholieken zijn maar weinig Italianen die een persoonlijke relatie met Jezus Christus hebben of zelf de Bijbel lezen.

Het occultisme viert hoogtij onder Italianen die teleurgesteld zijn in de kerk: er zijn meer dan 100.000 praktiserende heksen in het land (tegenover 35.000 katholieke priesters) en een van de grootste satanskerken van Europa is gevestigd in Italië. Hier is het licht van het Evangelie nodig!

Schrijf je hier in om de nieuwsbrief van Christine te ontvangen

Steun het werk van Christine

Operatie Mobilisatie zet zich wereldwijd in om mensen te bereiken met de levensreddende boodschap van Jezus. Christine woont sinds april 2019 in Pisa en ondersteunt het team van OM met communicatiewerk. Daarnaast is ze actief betrokken bij de lokale Baptistengemeente en zoekt naar mogelijkheden aan de hand van creativiteit en kunst het Evangelie te delen.

Nu ze onlangs getrouwd is met de Italiaanse Marco begint een nieuwe fase, waarin ze ook als stel het Evangelie kunnen delen.

Christine: “Jezus roept mij om helderheid te brengen in de duisternis van Italië, samen met het team van Operatie Mobilisatie in Pisa. Ik ben bereid; maak jij het mogelijk?”

Over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over Operatie Mobilisatie

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden