Frank en Willeke van Boven

"Wij willen onze gaven en talenten inzetten in Gods Koninkrijk"

Sinds juni 2022 werken Frank en Willeke voor Operatie Mobilisatie in Afrika. Frank helpt de 14 velden in Afrika om met de financiële rapportages en de implementatie van het nieuwe financiële programma Xledger? Willeke ondersteunt de velden als gebedscoördinator.

Als echtpaar gaan zij samen naar de velden om medewerkers ondersteunen door de ervaring die zij hebben op gebied van financiën en gebed. Door een periode in een veld blijven sluiten zij aan bij de behoeften van de mensen in het veld. Steun ons werk in de Africa Area met je donatie. Jouw gift maakt mogelijk dat wij meer kunnen bijdragen met onze gaven en talenten.

Over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over Operatie Mobilisatie

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden