Kinderen vertellen andere kinderen over Jezus!

Kinderen op Madagaskar leerden Jezus kennen! Zij horen bij een onbereikte stam, de Antandrov, op het eiland en worden door de andere eilandbewoners genegeerd. Samen met hun ouders moeten ze altijd hard werken voor hun bestaan. Kinderen passen op de dieren, halen water of helpen met koken. Ze hebben weinig tijd om te spelen en te leren. Totdat er een evangelist kwam om de kinderen te vertellen over Jezus. Ze speelden spelletjes, zongen liedjes en hij vertelde over de liefdevolle Vader die van hen houdt. De kinderen waren zo enthousiast dat zij het Evangelie deelden met kinderen in andere dorpen, waardoor ook de volwassenen nieuwsgierig werden naar de Bijbel. Het hele artikel lees je hier.

De werkers van OM zijn al jaren actief op het eiland. Zij trainen nieuwe gelovigen om discipelen te worden en het Evangelie te delen met hen die Jezus nog niet kennen. De volwassenen op Madagaskar doen mee aan een Bijbelstudiegroep en delen het Evangelie aan anderen uit. Op deze manier wordt het Evangelie verspreidt en bouwen ze mee aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers. 

Jouw hulp is onmisbaar om het Licht te verspreiden naar alle uithoeken van de aarde!

Over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over OM

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden