Zodat de verspreiding van het Evangelie door kan gaan

Raakt het jou ook dat er nog 3 miljard mensen wereldwijd verstoken zijn van het Evangelie? Zij wachten nog om het Goede Nieuws van Jezus voor de allereerste keer te horen en hebben nog geen christen in hun omgeving die dit ze kan vertellen. Voor deze mensen kunnen wij het verschil maken en bouwen we mee aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers binnen bereik van IEDEREEN. 

Voor dit werk zoeken we vrienden die ons financieel ondersteunen. Daarom zoeken we mensen die met €10,- per maand willen bijdragen aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie. Ook helpen we jou op onze beurt graag verder om jouw plek in Gods missie te vinden. En vervolgens ook in te nemen. Doe je mee?

We stellen ons graag aan je voor! 

Wij zijn Operatie Mobilisatie in Nederland. Vanuit ons Missiehuis in Nijkerk mobiliseren we christenen om deel te worden van Gods Missie. We begeleiden, trainen én zenden mensen uit om in de voetsporen van Jezus, discipelen te maken.

Bekijk ons team

Over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over OM

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden