TeenStreet

TeenStreet is onderdeel van Operatie Mobilisatie en een wereldwijde beweging van jonge Jezus-volgers. In deze beweging leren tieners wat het is om een discipel te zijn van Jezus. We zien dat zij vanuit een relatie met Jezus onverschrokken het Evangelie durven te delen en uit te leven in de wereld om hen heen. 

Over de hele wereld, in inmiddels 70 landen, zijn er TeenStreet small groups. Waarin tieners, onder leiding van een small group leader, de Bijbel met elkaar lezen, plezier hebben met elkaar en elkaar uitdagen om als discipel van Jezus te leven en hiervan getuige te zijn. Ieder jaar komen er meer small groups en meer landen bij.

Meer informatie over TeenStreet

Meer over Operatie Mobilisatie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven.

Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

Lees meer over OM

© 2022 Operatie Mobilisatie | Privacy voorwaarden